Търсене
Контакт
Вход
Контакт
  • 00 359 897 400 820
  • office@noshtuvki24.com
Вход
Информация
Article Index
Информация
Места
Ахелой
Царево
Слънчев Бряг
Созопол
Свети Влас
Несебър
Плаж
Аквапарк
Екскурзии

 

Уважаеми гости,
любезно Ви каним да се запознаете с информацията предложена Ви тук. Ако все още не познавате достатъчно даден регион и се чудите къде да прекарате ваканцията си, тук е мястото, където можете да вземете решение.

Добре е да припомним, че България изживява своята „втора младост“ в туризма и става все по популярна в чуждите страни като туристическа дестинация. Ето защо освен българи на морето идват и много чуждестранни туристи, дошли да се насладят на прекрасната ни природа, на топлото море и на различните развлечения, които се предлагат в морските ни курорти. Множеството барове, ресторанти, дискотеки предлагат на гостите уникален избор от храни, напитки и нощни развлечения. В повечето курорти има множество морски развлечения като каране на водни ски, водни скутери, лодки, но също така и игрища за плажен волейбол, тенис кортове, електрически скутери, влакчета, пейнтбол, картинг и др.

Огромен е броят на рибарите във всеки един курорт. Ако и Вие сте запален по ловенето на риба, взимайте си рибарските принадлежности и не се колебайте да проверите къде кълве най-добре :)

Noshtuvki24.com